• Hem
2 färgat fiskbensmönster, Smögens IF
2 färgat fiskbensmönster, Smögens IF

Sport & Skyddsnät

Om du behöver fotboll, bandy, handboll eller hockeynät eller kanske ett skyddsnät så har vi erfarenheten att kunna erbjuda det du behöver. Kontakta oss gärna för mer information. Vi har ett brett sortiment av nät på lager i olika färger för snabb leverans.

Vi har lång erfarenhet av nät tillverkning av olika slag och våra duktiga medarbetare är specialister inom sitt område och vi kan med stolthet säga att vi kundanpassar vår tillverkning.

Innan ni gör en egen målbur kontakta oss för pris på standardmål som är billigare än skräddarsydda. 

kvalitet

Våra nät är tillverkade av Polyeten vilket inte kan jämföras med polypropylene. Nät som är tillverkade av Polyeten garanteras en hållbarhet på 10 år.

Näten tillverkas i material som är mycket slitstarka. De tål stora punktbelastningar och har god UV-resistens. Det gör att de håller längre trots högfrekvent användning. Vi kan även erbjuda knutfria nät. De har sexkantiga maskor och är lättare än knutna nät, något som underlättar hantering vid början och slutet av säsongen.

miljöprofil

Då vi har återvinning av kasserade nät kan ni profilera och marknadsföra föreningen/ kommunen/företaget med en miljöprofil på våra produkter.

 

Vi gör även nät efter kundens önskade mått

affärsidé och vision

Vår affärsidé är att utveckla och tillverka kvalitets nät som är miljövänliga och återvinningsbara.

Visionen är att samla in och återvinna uttjänta nät som får ett nytt liv och miljön skonas.